Sterk in beeld in media

Een goede eerste indruk maken is van groot belang. Dat geldt ook voor beeld dat steeds belangrijker wordt in de media en communicatie.

Beter overkomen op beeld en in de media?

Een goede eerste indruk maken is van groot belang. Dat geldt ook voor beeld dat steeds belangrijker wordt in de media en communicatie. Maar hoe komt u eigenlijk over op beeld? Straalt u uit wat u wilt uitstralen? Hoe zit het met uw verbale en non-verbale communicatie en komt de boodschap die u wilt vertellen goed over?

De mediatraining van Filmstudio A12 helpt u om professioneler, zelfverzekerder en effectiever over te komen op beeld. Tijdens deze eendaagse cursus speelt u in onze professionele studio’s diverse scenario’s uit de media- en nieuwswereld na en oefent u diverse scenario’s. Uiteraard onder professionele begeleiding. Dankzij onze journalistieke achtergrond en ruim twaalf jaar ervaring met het maken van producties en films kennen wij namelijk de fijne kneepjes van het vak en bereiden wij u goed voor op het echte werk.

 

Waarom een mediatraining bij Filmstudio A12?

  • Wij beschikken over eigen trainingsfaciliteiten, zodat we optimaal kunnen inspelen op uw vraag.
  • Vanuit onze journalistieke achtergrond en ervaring met het maken van documentaires en reportages kennen wij de mediawereld van binnenuit.
  • Lekkere koffie en een uitgebreide lunch.

Vraag ook onze brochure aan