De mogelijkheden van livestreaming

Een livestream is een ideale manier om een congres, vergadering, bedrijfstraining of concert uit te zenden. Vanuit onze studio’s regisseren we de uitzending tot in de puntjes zodat je zorgeloos je boodschap kunt delen.

Online een groot publiek bereiken?

Met een livestream is het mogelijk om een relatief groot publiek te bereiken. Uitzendingen die live gestreamd kunnen worden zijn onder andere een congres, jaarvergadering, bedrijfstraining, concert of kennissessie. Binnen de studio’s van FilmstudioA12 hebben we veel ervaring met verschillende vormen van livestreaming. Onze studio’s zijn ingericht op zowel kleine als grotere producties en kunnen helemaal in stijl van jouw bedrijf of organisatie worden aangekleed. Zo kan je een evenement hosten die helemaal past binnen de stijl van je organisatie.

Voordelen livestreaming

Een groot voordeel van livestreaming is dat je kijkers, waar ook ter wereld, kunnen meekijken. De stream is via verschillende kanalen te bekijken en uiteraard kunnen we de hele uitzending opnemen en afmonteren zodat de uitzending op een later moment terug is te kijken.

Voordelen van onze studio’s

  • Glasvezel 1000 MBPS
  • Eigen technici voor zorgeloze uitzending
  • Compleet ingerichte studio’s